Farina, aigua i sal per fer la massa; oli d'oliva de primera qualitat per fregir. La recepta del xurros no té més secret, diu el Pelayo. PELAYO JURADO, propietari de la Xurreria Sant Andreu "Sobre todo que esté muy limpio, el aceite muy cuidado, las masas también, que estén muy recién hechas, que vayan funcionando una detrás de otra." A més dels xurros, les porres i les patates també tenen molt èxit. Cada setmana gasten uns 500 quilos de farina i uns 300 quilos de patates. El Pelayo, que des dels 15 anys es dedica a aquest sector, elabora els productes de xurreria de manera artesana. PELAYO JURADO, propietari de la Xurreria Sant Andreu "Mucha dedicación, mucho cariño, también muchos años. Marisa siempre ha intentado hacer todo muy bien y es emblemática, vienen gente de todos los sitios, todo el mundo queda muy contento." La Marisa és l'antiga propietària d'aquesta xurreria de Sant Andreu. Durant 30 anys va regentar aquest negoci i ve sovint de visita. El consell que els dóna és que cuidin la clientela. MARIA LUISA FERNÁNDEZ, expropietària "Yo he hecho la clientela muy a mi manera, muy personal y entonces, la gente eso lo tenía muy en cuenta. Yo quiero que ellos tengan su propia identidad pero que cuiden como yo lo he cuidado." Durant aquest primer any, el Pelayo diu que els clients han respost molt bé. Les tardes dels dies laborables i, sobretot, els caps de setmana, hi ha cues per tastar les especialitats de la casa.

El Pelayo Jurado havia treballat amb l’antiga propietària, la María Luisa Fernández, i per això continua amb la tradició. Continua elaborant els productes de manera artesana. Cada setmana gasta uns 500 quilos de farina i uns 300 quilos de patates. La María Luisa assegura que està contenta perquè els clients de sempre continuen anant a la xurreria. De fet, els caps de setmana, hi ha cues per poder degustar els xurros.