Un temple per als xocolaters. Aquesta és la presentació de la nova botiga Xococake, del pastisser Albert Badia Roca. Situada en una antiga sucursal bancària a l'inici del carrer de Gran de Gràcia, ofereix tot de productes artesans amb la premissa que han d'incorporar xocolata. Bombons, trufes, pastissos o rajoles de diferents intensitats. Els protagonistes de l'establiment són 10 pastissos que asseguren que no embafen. ALBERT BADIA, pastisser "No sempre necessites la mateixa intensitat de xocolata, jo a vegades necessito el heavy metal de la xocolata, seria el Xococake que és, o sigui, cinc o sis textures de xocolata, des d'un cremós de xocolata del 85% amb una mousse del 70% de Guanaja, al Llibertat, que és una mousse de xocolata blanca amb un cremós de xocolata amb llet i una gelatina de gerds, és supersuau, la xocolata." El pastís Llibertat és un homenatge a Gràcia, per això porta el nom de la geganta. Però no només els pastissos omplen Xococake. Els bombons o les trufes de gintònic, whisky, vermut i anís o els gelats donen un aire diferent a aquesta xocolateria. ALBERT BADIA, pastisser "Avui em ve de gust més xocolata o menys, o em ve de gust unes trufes o un gelat, no sempre ha de ser una xocolateria uns bombons o xocolata a la tassa, per exemple, els gelats, tenim una carta de 10 gelats, tots amb xocolata, fets amb cobertura." Durant tres anys l'Albert va donar voltes a aquest projecte, que treballa les múltiples possibilitats de la xocolata. Tot el que venen està fet amb productes naturals i són elaboracions pròpies que es fan a l'obrador de Sant Boi. ALBERT BADIA, pastisser "M'agrada tant el que estic fent i gaudeixo tant fent-ho com menjant-m'ho, vull dir, que no pot ser d'una altra manera."

A Xococake hi ha una carta de 10 pastissos, bombons, trufes, gelats, galetes, rajoles i una part amateur per treballar la xocolata des de casa. A més, s’hi fan xerrades, presentacions o maridatges. Les diferents intensitats de la xocolata es barregen amb els cítrics i, com expliquen aquí, es tanca el cercle de la xocolata, ja que totes les elaboracions contenen aquest producte i,  a més, totes es  fan a l’obrador de forma artesana i amb els ingredients frescos i de màxima qualitat. Fins i tot es pot trobar un celler amb vins i cerveses que porten xocolata. Tot un mar de sensacions per als paladars més dolços. També, s’hi pot trobar la massa dels croissants de mantega que el 2009 es van considerar els millors de l’estat.