Els veïns del carrer del Priorat volen que aquest senyal es mantingui. Per aconseguir-ho, ja han començat a mobilitzar-se penjant pancartes als balcons. Asseguren que tenir una gran zona d'esbarjo per a gossos a tocar de casa seva els provocarà moltes molèsties. RAQUEL ALCÁZAR, veïna del carrer del Priorat “ Aparte de los olores, que no podríamos ni abrir la ventana. Aunque limpien siempre hay gente que no recoge los excrementos. Aparte de eso, el ruido. Los edificios hacen un hueco que favorece que suba el ruido de las peleas de perros y todo.” L'Ajuntament diu que està disposat a parlar amb els veïns, però es manté ferm en la idea que el barri necessita un àrea d'esbarjo per a gossos. I a la zona no hi ha gaires espais amb possibilitats de convertir-se en un pipicà de grans dimensions. SABRINA MUÑOZ, veïna del carrer del Priorat “Nosotros podríamos sentarnos con el Ayuntamiento para decirle lugares alternativos con estas dimnsiones porque conocemos muy bien el barrio de Sants y hay sitios que tienen las viviendas más separadas que este y pueden ser más idóneos para esa zona de recreo.” El veïnat denuncia que el districte no els ha informat formalment de la intenció de fer un àrea d'esbarjo per a animals a la zona. Per això, demana que es plantegi altres usos per aquest espai, com ara un hort urbà o un parc infantil.

Els veïns del carrer del Priorat estan en peu de guerra i ja han començat a mobilitzar-se contra la zona d’esbarjo per a gossos que l’Ajuntament hi vol construir. Estan indignats perquè asseguren que fa 16 anys que lluiten perquè el consistori urbanitzi l’espai i d’aquesta manera eliminar el pipicà encobert en què s’ha convertit el solar. Segons el veïnat, Sants té altres llocs més allunyats dels habitatges on es podria fer l’àrea de gossos i plantegen al consistori que allà es construeixi un hort urbà o un parc infantil.

Des del districte afirmen que la plaça de la Farga ja té un parc infantil i que el barri no disposa de gaires solars de pràcticament 1.000 metres quadrats per poder fer un gran pipicà. Tot i això asseguren que es reuniran amb els veïns per trobar-hi alternatives.

La idea de construir un gran espai per a gossos va posar-la sobre la taula el govern anterior. Es volia fer al Parc de l’Espanya Industrial però l’oposició veïnal ha forçat a actuar l’Ajuntament a modificar-ne la ubicació.