Aquest aparcament de la Meridiana serà una zona verda de 5.000 metres quadrats a finals d'any. Les obres de construcció formen part de la primera fase d'un projecte que arriba després de successius endarreriments. La segona fase, que s'està fent en paral·lel, és l'expropiació d'aquestes finques del carrer de Degà Bahí. L'associació de veïns tem que aquest procés endarrereixi més la reforma. MIQUEL CATASÚS, AV Clot - Camp de l'Arpa "Nosaltres, del que estem queixosos és que l'expropiació d'aquestes quatre cases de Degà Bahí haurien d'haver començat fa molt de temps, i s'ha començat fa pocs mesos i això ho endarrereix tot." El regidor del districte, però, confia que d'aquí a pocs mesos els edificis ja seran de titularitat municipal. EDUARD FREIXEDES, regidor de Sant Martí "Això ja estem en fase final del procés d'expropiació i, en principi, si els propietaris no al·leguen, i tot plegat, podríem parlar de que a l'estiu això ja seria propietat municipal." A tocar d'aquesta finca i del solar hi ha l'Escola Bressol Municipal El Petit Príncep, que estan molt satisfets que l'inici de les obres sigui imminent. MARIA MARTÍNEZ, AMPA de l'Escola Bressol Municipal El Petit Príncep "Estem contents perquè la veritat és que això és un focus de brutícia. Hem estat molt de temps queixant-nos perquè hi havia gats, i s'hi ficaven a dins." MARINA CANALIES, directora de l'Escola Bressol Municipal El Petit Príncep "Ho valorem molt positivament, perquè pensem que fins ara aquesta zona és, bàsicament, un pàrquing. També hi ha gossos i, també, es fa servir com a pipican." Quan s'acabi la reforma tots els vehicles que ara hi estacionen hauran de buscar altres espais per fer-ho. Per això l'Ajuntament estudia amb la Guàrdia Urbana crear noves zones d'aparcament en alguns carrers del barri.

El projecte preveu la creació d’una zona verda de 5.000 metres quadrats. Per poder executar la totalitat de les obres l’Ajuntament ha d’expropiar una finca del carrer de Degà Bahí, i aquest procés preocupa els veïns, perquè pot endarrerir més la reforma.

El regidor de Sant Martí, Eduard Freixedes, ha explicat que si no hi ha imprevistos aquests edificis seran municipals a l’estiu i, per tant, es podrà finalitzar el projecte en els terminis establerts.