La Mònica ha de vendre aquest matí el seu somni. Té pocs segons per convèncer tota l'audiència que la seva idea d'empresa tecnològica és la millor. Com ella, 45 joves emprenedors volen fer realitat el seu projecte al SeedRocket Weekend. Primer, cal aconseguir els vots necessaris, en forma de gomets blaus. D'aquesta primera selecció en sortiran els 12 millors projectes. LUCIA LAYUNTA, Toguether "L'ideal seria trobar finançament però estan les coses molt complicades." XAVI FUENTES, Truke "Espero encontrar colaboración pero sobretodo aprender mucho." Un cop triades les 12 millors idees, ara cal tornar-se a vendre. En aquest cas el que els joves emprenedors intentaran és formar el millor equip humà possible amb la resta de participants. Gent de màrqueting o programadors tothom hi posa el seu gra de sorra. Això sí, en 48 hores han de tenir el projecte enllestit. JESÚS MONTLEÓN, cofundador de SeedRocket "El repte que tenim els emprenedors d'aquí és aixecar projectes gairebé sense finançament però es pot fer." "Les xifres són tossudes, i a Espanya s'han invertit 127 milions d'euros menys que l'any passat en aquest tipus de joves empreses tecnològiques. Malgrat tot si la idea és bona plataformes com aquesta, com la SeedRocket poden ajudar a trobar un bon finançament." Per donar un primer impuls SeedRocket invertirà 40.000 euros per a les idees amb més potencial. Després caldrà un procés de nou mesos perquè l'empresa comenci a veure la llum. Si tot va bé, l'objectiu serà, tal com es diu en argot, "aixecar" 200.000 euros als inversors per començar a funcionar.

Els emprenedors de SeedRocket Weekend tindran 54 hores de treball i el suport de monitors que els ajudaran dins el sector d’Internet i les noves tecnologies. Amb aquestes eines els assessoraran en les diferents matèries de creació i amb el llançament del projecte.

El SeedRocket Weekend se celebrarà a l’edifici SERTRAM i vol fomentar la iniciativa dels joves amb ambició de crear una empresa. En finalitzar les jornades, un jurat format per emprenedors d’èxit, permiarà els millors projectes.