En la meitat d'aquesta pista haurien d'entrenar-se un màxim de 16 nens, però ho estan fent 21. Les entitats esportives dels barris de Sants, Hostafrancs i la Bordeta asseguren des de fa diverses temporades que hi ha manca d'espai esportiu al districte. NÚRIA RUBIÓ, entrenadora del BCN Sants "Fa que els entrenaments s'hagin de fer en un espai més reduït i no podem aprofitar tot l'espai com faríem en situació de partit. Ens preocupa que vingui més gent per provar vegin que no tinguem espai." Actualment disposen del poliesportiu de la Bordeta i de l'Espanya Industrial, però des de la Taula d'Esports creuen que és insuficient. JORDI SUNYER, portaveu Taula d'Esports de Sants, Hostafrancs i la Bordeta "Reivindiquem són més espais esportius per poder desenvolupar la pràctica de les activitats esportives dels nostres barris. A què és degut això: a la manca d'horaris per poder entrenar-se i jugar partits." L'Ajuntament reconeix que existeix un dèficit d'equipaments esportius, però ja fa temps que treballa per solucionar-ho. JORDI MARTÍ, regidor de Sants-Montjuïc "Estem a punt de tancar un acord amb la Generalitat per fer possible la construcció, de cara a finals d'aquest any, d'algunes pistes poliesportives al camp de Magòria." Per posar fi definitivament a la manca d'espai esportiu que viu la zona, des del districte afegeixen que properament també es construirà una pista esportiva al barri de Sants-Badal.

Sants, Hostafrancs i la Bordeta tenen una manca d’equipaments esportius. Segons la taula d’esports d’aquests barris, les entitats esportives de la zona només disposen dels poliesportius de l’Espanya Industrial i de la Bordeta per entrenar-se, uns espais insuficients per encabir totes les activitats esportives que ofereixen les entitats de la zona.

Per tal de posar fi a aquestes mancances, des de la Taula d’Esports demanen a l’Ajuntament la construcció de dos equipaments esportius provisionals i plantegen Can Batlló i el camp de futbol de Magòria com a possibles espais per encabir-los.

El districte ja fa mesos que treballa per oferir solucions a les entitats esportives del barri i assegura que no només tenen previst fer una pista poliesportiva a Magòria un cop la Generalitat els cedeixi els terrenys, sinó que també construiran un altre equipament al barri de Sants-Badal.