Prop d’un centenar de comerços del barri de Sant Antoni ofereixen, des de dilluns passat i fins a aquest diumenge, diversos productes a preus de ganga. La iniciativa, promoguda per Sant Antoni Comerç, ha estat batejada amb el nom de Gangantoni i pretén oferir als ciutadans articles molt rebaixats perquè els ciutadans s’apropin a comprar al barri.

Els establiments adherits a la iniciativa, identificats amb un cartell, ofereixen alguns dels seus productes a preus més rebaixats del que és habitual. Des de Sant Antoni Comerç asseguren que a finals de juliol les rebaixes són molt fluixes i per això han posat en marxa aquesta setmana el Gangantoni, perquè sigui un reclam per revifar les vendes. Les botigues i comerços que s’han acollit a participar al Gangantoni són una representació de la varietat d’establiments del barri, i s’han repartit entre establiments de restauració, complements, llar, moda, nens, salut i bellesa i serveis.

Hi participen fins a 62 botigues del barri i també una trentena de parades dels Encants de Sant Antoni. L’associació de comerciants ha editat un mapa per localitzar quins establiments s’han adherit a la iniciativa. Però, els comerços també es poden detectar a primer cop d’ull perquè llueixen un distintiu especial.