Janet Sanz s'acaba d'instal·lar al despatx com a regidora de Nou Barris. Té només 31 anys, però ja en fa molts que està en política. Va començar dins el moviment estudiantil per la defensa de la universitat pública. Des de fa 11 anys és membre de Joves d'Esquerra Verda i, en aquest temps, ha establert molts contactes amb organitzacions i plataformes en defensa de la dona. Janet Sanz, veïna de Sant Andreu, ja va arribar amb càrrec polític a Nou Barris ara fa quatre anys. JANET SANZ, regidora de Nou Barris "Vaig tenir l'oportunitat d'estar aquí al districte de Nou Barris com a regidora adscrita i també conèixer totes les lluites veïnals, col·laborar i treballar també braç a braç amb moltes de les lluites veïnals que s'han expressat i de les reivindicacions." Una de les prioritats del nou govern serà reforçar els recursos socials a Nou Barris i aturar els desnonaments. JANET SANZ, regidora de Nou Barris "Ara existeixen uns protocols de relació amb el tema dels desnonaments, en relació amb les entitats, les entitats financeres, amb el propi govern i els tècnics de l'oficina d'habitatge i també de serveis socials. El que cal veure és com fem això més eficaç i més eficient." Per fer-ho, la regidora s'ha envoltat d'un equip polític i tècnic que no és nou al districte. JANET SANZ, regidora de Nou Barris "Jo crec que comptar amb la Gemma Arau que és la gerent del districte actualment, que venia treballant la darrera etapa però que té un coneixement acumulat espectacular, no només del districte sinó de tot el funcionament del propi Ajuntament, crec que ens facilita moltíssim la feina. Però a més a més, tot l'equip de consellers. Com a Barcelona en Comú tenim 8 consellers, una d'aquests/es consellers/es ja ha estat escollida en un procés de primàries que des de l'organització vam impulsar, que és la Carolina Recio, una persona que ve del propi moviment associatiu, que és veïna d'aquí, de la Prosperitat, i per tant també té un coneixement molt intens de tot allò que passa al districte." En els propers dies, Janet Sanz configurarà la resta del nou equip de govern. Uns càrrecs que seran validats per la ciutadania en un procés participatiu.

Als 31 anys, Janet Sanz té una llarga trajectòria en àmbit polític. Va començar amb la participació al moviment estudiantil i la defensa de la universitat pública. Des de fa 11 anys és membre de JEV i ICV. Ha treballat a Dones amb Iniciativa dissenyant un pla de feminització i a Acció Jove de CCOO analitzant l’ocupació juvenil.

En el mandat anterior va ser regidora de l’Ajuntament i regidora adscrita a Nou Barris, Sant Andreu i les Corts. Des de l’oposició ha denunciat projectes de privatització, com la gestió de l’aigua, el desmantellament de Barcelona Activa o operacions urbanístiques, com la marina del Port Vell, l’ampliació de La Maquinista o el Sagrera Kids, al Bon Pastor.

Com a regidora de Nou Barris, Janet Sanz prioritza aturar els desnonaments i reforçar les mesures socials al districte. Per fer-ho, s’ha envoltat d’un equip polític i tècnic que coneix amb profunditat el districte. Gemma Arau continuarà com a gerent de Nou Barris. Carolina Recio, veïna de la Prosperitat, va ser escollida a les primàries de Barcelona en Comú com a consellera portaveu.  Janet Sanz configurarà en els propers dies la resta del nou equip de govern. Uns càrrecs que seran validats per la ciutadania en un procés participatiu.