Els primers patinadors ja omplien a mig matí la pista de gel de Pedralbes Centre. Els més petits han aprofitat que era el seu primer dia de vacances. Thaïs Aparicio “M'agrada molt patinar.” Però, a més, avui ha estat un dia de patinatge especial. Se celebra la Patinada Solidària. Cada any s’escullen tres entitats diferents, preferiblement relacionades amb la infància, i es busca que hi hagi un equilibri entre aquelles que treballen en l'àmbit internacional i el local. JOANA CALVO, gerència de Pedralbes Centre “Vam pensar què podíem fer per donar un retorn, per donar-li un valor afegit. Llavors vam dir, fem una patinada solidària: un dia en què tota la recaptació es destina a projectes solidaris.” Les entitats que rebran els beneficis de la Patinada Solidària, més enllà dels ingressos, valoren sobretot la visibilitat que els dóna. GUIOMAR TUDÓ, Save the Children Catalunya “Fer arribar el nostre missatge als nens i les nenes és tancar un cercle molt bonic.” FERRAN MORELL, president d’AcidH “Tota la gent que vingui, per un costat, coneixerà la nostra fundació, l'AcidH, i per l'altre costat el donar-nos a conèixer fomentarà que cada vegada ens puguin ajudar més.” A més de Save the Children i l'Associació Catalana per a la Integració i el Desenvolupament Humà, la tercera entitat que se’n beneficiarà serà la Fundació Pare Manel. Aquesta és la quarta edició de la Patinada Solidària i esperen seguir la tendència dels anys anteriors, en què ha anat creixent la participació.

Aquesta és la quarta edició de la Patinada Solidària que organitza Pedralbes Centre. Cada any escullen tres entitats diferents que rebran tots els beneficis dels diners que es guanyin durant el dia d’avui amb la venda d’entrades de la pista. En aquesta edició els beneficis es destinaran a la Fundació Pare ManelSave the Children i l’Associació Catalana per a la Integració i el Desenvolupament Humà.

Les entitats que rebran els beneficis de la Patinada Solidària, més enllà dels ingressos, valoren sobretot la visibilitat que els dóna. Per la Guiomar Tudó, responsable de Save the Children a Catalunya, és especialment important el fet que sigui una activitat familiar en què participen molts infants: “Fer arribar el nostre missatge als nens és tancar un cercle molt bonic.”

En aquesta edició de la Patinada Solidària esperen seguir la tendència dels anys anteriors, en què ha anat creixent la participació.

 

Fa 16 anys que el barri de les Corts acull durant les festes de Nadal la pista de gel de Pedralbes Centre i és el 4t que se celebra la patinada solidària.