En aquesta escola els alumnes ballen suspesos a l'aire. On Air Barcelona és el primer centre especialitzat en dansa aèria que funciona a la ciutat. Es va obrir fa uns mesos i el Jorge n'és el responsable. Fa quatre anys que va començar a donar classes de teles i cada vegada s'hi sumaven més alumnes, això el va animar a tirar endavant aquest projecte. Va triar el Poblenou per instal·lar-s'hi per una singularitat arquitectònica que té el barri. JORGE ALCOVER, fundador d'On Air Barcelona "Un motivo importante es el tema de las naves industriales. Todo el parque del 22@ tiene este tipo de locales y nosotros necesitamos un local con muchísima altura y, sobre todo, que tuviera las paredes muy altas. Más que la cubierta, el tema de la pared, porque nosotros utilizamos la cuerda y cuanto más péndulo tiene la persona más puede volar. La dificultad era muy grande." Fins al moment hi ha gairebé un centenar d'alumnes, entre els quals inclouen nens i adults, que busquen fórmules diferents per fer esport. JORGE ALCOVER, fundador d'On Air Barcelona "Nuestro perfil es un perfil más amateur, es un perfil de gente que trabaja en oficinas, abogados, cocineros, ingenieros, que no les gusta ir a un gimnasio o algo así. Entonces, cogen la opción de hacer otro tipo de deporte, ya que esto es bastante físico, y es un poco más social, quedan con gente y al final se crean núcleos y se hacen amistades." El proper objectiu que s'ha fixat el Jorge és fer arrelar l'acadèmia al barri. Per això, té previst participar de manera activa en la vida cultural i associativa del Poblenou.

El fundador va optar per instal·lar-la en aquest barri per les característiques que tenen bona part dels edificis que hi ha, perquè es tracta d’antigues fàbriques que disposen de sostres i parets molt altes, uns trets ideals per a la pràctica de les diverses modalitats de dansa aèria que ensenya.

Fins ara té gairebé un centenar d’alumnes, entre els quals s’inclouen nens i adults. Cap d’ells no és professional de la dansa aèria, segons afirma el Jorge, són persones que treballen en oficis diferents que busquen fórmules alternatives per practicar esport.