S'ha adjudicat la construcció de la nova biblioteca de Sant Martí. Es començarà a fer l'any vinent en aquests terrenys del carrer del Concili de Trento amb Treball. Era una de les prioritats dels veïns, perquè el centre actual no cobria les necessitats del barri. ANTONI SANTOS, AV Sant Martí "Quan els nostres estudiants se n'anaven a la Fuster o a la Benet o se n'anaven a qualsevol de les biblioteques que usen per estudiar perquè no hi ha res, són quatre cadires i res més." Estarà especialitzada en llibres infantils i acollirà l'arxiu històric de Sant Martí i una escola bressol. Tots aquests equipaments fins ara s'ubicaven a l'edifici on hi ha el centre cívic. EDUARD FREIXEDES, regidor districte Sant Martí "Servirà per començar a descongestionar el centre cívic del barri, que és l'únic edifici que el barri tenia per anar-hi fent coses i que al final havia quedat totalment massificat." El centre tindrà tres plantes amb un gran pati interior i una plaça pública. "Tindrem una biblioteca de 2.000 metres quadrats, com qualsevol altre barri de la ciutat, de primer nivell i, a més a més, amb una proposta arquitectònica que marcarà icona en el barri." La nova biblioteca de Sant Martí durà el nom de l'escriptor colombià Gabriel García Márquez.

La nova biblioteca de Sant Martí començarà a ser una realitat l’any vinent al carrer del Concili de Trento després que se n’hagin adjudicat ja les obres. Aquesta era una de les prioritats dels veïns, perquè el centre actual no satisfeia les necessitats dels veïns. L’equipament estarà especialitzat en el llibre infantil i acollirà també una llar d’infants i un arxiu històric.

S’ha adjudicat la construcció del nou equipament en un projecte que preveu un edifici de tres plantes, un gran pati interior i una plaça pública. S’ubicarà a la cantonada del carrer del Concili de Trento amb el carrer del Treball, just darrere del complex policial Sant Martí – Verneda. Durà el nom de l’escriptor colombià Gabriel García Márquez i acollirà una secció especial per al llibre infantil, l’arxiu històric del barri i una llar d’infants.