Aquesta ha estat la banda sonora del matí al Mercat de l’Estrella. És el primer any que es posa una pantalla de televisió per seguir la rifa de Nadal. MÓNICA GALLÓN, paradista del Mercat de l’Estrella "Para que venga la gente, sino se queda en casa viendo la lotería, así vienen y comen chocolate y compran." PACO MUÑOZ, paradista del Mercat de l’Estrella "Es un día que nos puede hacer muy felices, además en este mercado ya ha tocado más de una vez y ya lo ves, tenemos la televisión aquí esperando que salga el gordo." L’Estrella és un equipament amb sort. Tot i que el seu número mai no ha sortit premiat, la loteria ha tocat a paradistes i clients en sis ocasions entre el primer i el segon premi. MARIA TERESA ARTOZQUI, clienta "Porto d’algunes parades que fins i tot per dos anys no en vaig portar i va tocar." Aquest matí han estat molts els clients que s’han aturat a prendre una xocolata desfeta i seguir la loteria. Alguns amb números del mercat i d’altres no, ja que de seguida s’esgoten. De fet, es van acabar tots en una setmana. JÚLIA SAEZ I ENCARNA BLASCO, clientes "Aquí no hay, aquí no te dan, aquí no se si lo guardan o que hacen." "Se acabaron en seguida." "Yo compro pescado ahí y no, que va." CONXI GÁSQUEZ, paradista del Mercat de l’Estrella "Ve gent que no ve mai a comprar al mercat, que cap a l’octubre, novembre ja comencen a venir a buscar la loteria." Tot i que no hi ha hagut premi, el mercat ha viscut la jornada entre pantalles, comentaris i xocolata. Per als paradistes, la loteria és l’inici de les festes de Nadal.

Al Mercat de l’Estrella, de Gràcia, s’han repartit primers i segons premis fins en sis ocasions. El número del mercat mai ha estat l’afortunat per la grossa, però d’ençà que es coneix aquesta fortuna són molts els que s’acosten a comprar-hi loteria.

De fet, aquest any es van acabar les paperetes en una setmana. Segons la Conxi Gásquez, paradista del mercat, “ve gent que no ve mai a comprar al mercat però cap a l’octubre i novembre ja comencen a venir a buscar la loteria”.

Els paradistes de l’Estrella han volgut acostar la retransmissió de la rifa als clients. La Mónica Gallón, paradista del mercat, explica que d’aquesta manera els clients “no es queden a casa mirant la loteria i vénen al mercat, mengen xocolata desfeta i compren”. Pels paradistes, la loteria és l’inici de les festes de Nadal i això ho noten en les vendes.