Els cortsencs ho tenen clar. "Us ho voleu passar bé? Sí!" Les activitats de la Festa Major de les Corts ja ocupen els carrers i places del districte. El pallasso Sabanni ha estat l'encarregat d'inaugurar la programació amb l'espectacle 'Sol i fa plou'. Forma part del Circorts, un festival de circ al carrer que fa 15 anys que se celebra. PALLASSO SABANNI "Tot això fa falta en aquest país. Ja sabem que el circ és una disciplina una mica menyspreada i està bé que racons com aquest li donin rellevància. Estic molt content d'estar aquí a les Corts." És una de les activitats més populars de la festa major, però no l'única. Hi haurà mostres de comerç, concursos i concerts. A més, la Caldera també ha programat actuacions. Això sí, les activitats es concentren al cap de setmana. ANTONI VIVES, regidor de les Corts "És el temps en què veritablement tots podem gaudir en una ciutat que no es pot aturar. I, per tant, hi ha d'haver aquesta combinació de passar-ho bé de festa i, al mateix temps, també continuar amb l'activitat laboral. Una cosa s'ha de compartir amb l'altra." Els més petits també hi tenen un presència destacada (PER EVITAR PROTAGONISMES...). Un any més, set escoles del districte s'han trobat a la plaça de la Concòrdia per celebrar L'escola dansa per la Festa Major. HUGO i NOA, Escola Pau Romeva "Venim a fer unes danses que ens hem après i en tenim moltes ganes. Són molt xules i ens divertim molt." PAU i JÚLIA, col·legi Santa Teresa de Lisieux "Farem cinc danses: la dansa de les mentides, el noi de la mare, pa amb oli i sal... M'agrada perquè m'ho passo molt bé." I encara tenen una agenda plena d'activitats fins diumenge, últim dia de la Festa Major de les Corts.

Del 3 al 12 d’octubre el districte de les Corts està de festa major. Hi ha programades tot tipus d’activitats: concursos, espectacles, rutes històriques per conèixer el patrimoni del barri i concerts. Aquest any, però, s’han concentrat els actes als caps de setmana per no interrompre l’activitat dels veïns durant la setmana.

Un dels plats forts de la Festa Major és el Circorts. Es tracta d’un festival de circ al carrer que té lloc en espais públics del districte i és gratuït. Ja fa 15 que se celebra i se n’han programat 12 actuacions. També hi ha la tradicional trobada d’escoles a la plaça de la Concòrdia, mostres de comerç i música.