L'Handbol BCN Sants és l'únic club de la ciutat amb equips exclusivament femenins. Es va fundar el 1992 i, des d'aleshores, ha treballat perquè les dones també puguin competir en aquest esport. IRINA MEDRANO i ELISENDA MUNNE, jugadores de l'Handbol BCN Sants "Estan molt reduïts els espais en els quals podem fer handbol nosaltres i no es fa gaire promoció per l'handbol femení. És complicat trobar clubs que vulguin fomentar l'esport femení amb les condicions que hi ha. Estem parlant d'un esport minoritari i si a sobre és femení estàs posant molts handicaps." Trobar club no és l'única dificultat que tenen les noies. Per competir, també han de fer més esforços que els equips masculins. IRINA MEDRANO i ELISENDA MUNNE, jugadores de l'Handbol BCN Sants "A mesura que et vas fent més gran i competeixes en categories més altes has de fer uns desplaçaments molt llargs. Per exemple, nosaltres estem anant a Móra la Nova, a Agramunt, a Tàrrega. Tenim equips al voltant però un cop avança la competició et pot tocar arreu de Catalunya." PAOLA GARCIA, jugadora de l'Handbol BCN Sants "Espero que es faci més famós perquè també no tot és el futbol. Hi altres esports que poden sortir a la televisió." Encara no han guanyat grans trofeus, però les jugadores de l'Handbol BCN Sants estan molt orgulloses de formar part d'aquest equip. IRINA MEDRANO I ELISENDA MUNNE, jugadores de l'Handbol BCN Sants "N'he format part tota la vida i no el deixaria encara que em diguessin vés allà que... No. M'agrada estar aquí i és molt familiar. És com una gran família. El més important és que ens fem sentir a gust els uns als altres."

L’Handbol BCN Sants es va fundar el 1992 i des d’aleshores ha apostat pels equips femenins d’handbol. Actualment és l’únic club de la ciutat que té jugadores des de la categoria benjamí fins a la sènior.

Però trobar equip en el qual jugar a aquest esport no és l’única dificultat que tenen les noies, per poder competir també han de fer grans desplaçaments. Aquesta temporada per exemple, han visitat llocs com ara Móra la Nova, Agramunt o Tàrrega. Tot i això estan orgulloses del seu club i asseguren que no el deixarien mai.