És la reunió del jurat just abans de fer la passejada. Entre tots han acordat els criteris més importants per valorar els guarniments. ANNA RODÀ, membre del jurat "Ens impactarà l'originalitat, però si amb el material reutilitzat han pogut fer un bon treball... clar, això ho valorarem molt." Però el contratemps de la pluja també és un factor que tindran en compte, per això la passejada dels carrers ha començat una hora més tard del que estava previst i així els veïns han tingut més temps per arreglar els desperfectes.Tot i així, a alguns encara els quedava ultimar detalls. ADRIANA OBÓN, Comissió del carrer de Galileu "Vam desenfilar un parell de catifes que estaven molt molles, les hem guardat i ara les hem enfilat a última hora i ja veieu, amb presses... però bé." PERE DÍEZ, membre del jurat "Ho tindrem en compte i ens en farem una mica la idea encara que alguna cosa no estigui encara acabada." El jurat ens ha permès acompanyar-los només fins al segon carrer que han visitat, el carrer de Galileu. A partir d'aquí han continuat sols la passejada per tal de mantenir la incògnita de cara als resultats del concurs. Un veredicte al qual alguns veïns no donen gaire importància. Diuen que els premis és una qüestió secundària i que el que és primordial és gaudir de la festa. SEBASTIÁN GONZÁLEZ, Comissió del carrer de Rosés "Nosaltres fem la festa per nosaltres. Ens agrada, lògicament quedar els primers si pots, però..." La segona passejada del jurat es fa aquesta nit per poder valorar aspectes com la il·luminació. Finalment, el veredicte, i per tant els premis, se sabrà dilluns a les vuit del vespre.

Encara amb la ressaca de les festes de Gràcia, comencen les de Sants. Després d’una nit de pluges intenses, els veïns han acabat de guarnir els carrers pocs minuts abans que aquesta tarda hi passés el jurat per fer-ne la valoració. En alguns casos, fins i tot, els han acabat després de la passejada. Els cinc membres del jurat han anunciat que d’entre tots els criteris per valorar els guarniments, els que més influència tenen a l’hora de prendre una decisió són l’originalitat i l’ús de materials reciclats. Aquesta nit tornaran a visitar els 16 carrers guarnits per valorar-ne la il·luminació.

Aquest jurat està format per cinc experts en alguna especialitat relacionada amb l’art, com per exemple el disseny gràfic o la construcció d’escultures. Això els permet tenir una visió més professional del que comporta preparar uns guarniments d’aquestes característiques. El veredicte del concurs s’anunciarà el proper dilluns a les vuit de la tarda, amb el lliurament de premis.