Més enllà dels textos i les imatges prefabricades, que corren com la pólvora entre els grups de WhatsApp i els murs de Facebook, també és habitual que s’enviïn fotografies dels fills o de tota la família. En alguns casos, fins i tot amb muntatges d’allò ben nadalencs.

Una alternativa a les imatges i els textos ha estat felicitar el Nadal amb música. Hi ha qui ha aprofitat que les plataformes de música han incorporat la discografia de The Beatles per fer servir les cançons dels de Liverpool per donar bons desitjos.

D’altres, directament, han fet servir la seva pròpia música per fer-ho. És el cas del grup barceloní Los Tiki Phantoms, que s’ha vestit per a l’ocasió en un vídeo penjat dijous a YouTube. La punxadiscos Lady Style, amb més de mig milió de seguidors a Facebook, també s’hi ha apuntat i ha fet una versió molt especial del famós ‘Jingle bells’ anglès.

I aquest n’és només el principi. D’aquí a cinc dies arribarà la nit de Cap d’Any, un altre dels moments estrella per a aquest tipus de missatges. Millorarà el nivell de les felicitacions? En qualsevol cas, aprofitem la que han fet els companys de Barcelona FM per desitjar-vos bones festes.