A primer cop d'ull sembla un simple got de llet. Es tracta, però, d'una llet especial que ha convertit aquesta botiga en única. ESTER ESTANY, propietària d'Euga Mare "Aquí venem llet d'euga liofilitzada. No és una llet fresca o líquida, sinó que és tractada perquè quedi en pols i així conservar-la. La llet d'euga, a diferència de la de vaca, no es pasteuritza i només dura 10 o 12 hores i com que les plantes les tenim fora, per portar-la aquí li hem de fer aquest tractament." És l'únic comerç en tot l'estat espanyol que ven llet d'euga. I això que, asseguren, és un producte molt beneficiós per a la nostra salut. ESTER ESTANY, propietària d'Euga Mare "Té moltes propietats immunològiques per la proteïna, i intestinals, sobretot. Ara estem amb un tema de fibromiàlgia i dolors articulars per la quantitat d'omega 3 que té i també per a la pell per a la gent amb psoriasi. Creiem que pot ser deguda a una manca d'omega 3." Però aquesta botiga no només es dedica a vendre llet. Des d'aquí, també se'n controla tot el procés de producció. ESTER ESTANY, propietària d'Euga Mare "Tenim eugues a unes granges molt maques. Estan en camps lliures i mengen molta pastura fresca. Durant les èpoques de fertilització se les deixa prenyades i quan pareixen als 11 mesos comencem a fer l'extracció de la llet." A diferència del que passa amb les vaques, aquesta extracció de llet és molt més reduïda. ESTER ESTANY, propietària d'Euga Mare "Aquestes eugues donen uns sis litres de llet al dia. Nosaltres només n'extraiem un litre o un litre i mig en diferents etapes del dia perquè la mama és més petita i perquè la resta ha d'anar al pollí que no pot menjar sòlid fins els quatre mesos o quatre mesos i mig." Però aquesta no és l'única relació que té aquest espai amb els cavalls. ESTER ESTANY, propietària d'Euga Mare "Fa molts anys això era una cavallerissa. Hi havia carruatges i cavalls. Sants era una zona bastant procliu a això. De fet, a ells dec estar aquí, També té una mica de màgica saber que aquí hi havia cavalls i es feien carrosses."