Els llogaters de Can Seixanta, unes 10 entitats socials i culturals, s’hi podran estar fins a l’octubre de 2017. Almenys aquest és l’acord al qual ha arribat el districte de Ciutat Vella amb l’únic propietari d’aquest complex industrial ubicat al carrer de la Riereta, número 18, 20 i 22 del Raval. Les negociacions es van iniciar quan a algunes de les entitats se’ls acabava el contracte i la propietat no els volia renovar. GALA PIN, regidora de Ciutat Vella “Si l’últim contracte s’exhaureix l’octubre de 2017, intentem que tots exhaureixin el seu contracte a l’octubre de 2017. Llavors en alguns sí que s’ha fet aquest allargament de contracte que havia d’exhaurir-se ara, a 2016, i amb la resta ja estem treballant.” Tot i les negociacions establertes amb la propietat de Can 60, el districte assegura que l’objectiu és que la Generalitat en catalogui el recinte. Volen que es conservi l’estructura de Can 60 perquè consideren que és una mostra important del patrimoni industrial del barri. I en cas d’aconseguir aquesta catalogació, ja es buscaria si fos necessari un altre emplaçament per a les entitats.

El carrer de la Riereta, número 18, 20 i 22, del barri del Raval, és la seu d’un antic complex industrial més conegut com a Can Seixanta. Aquest nom li ve de la suma dels tres números de les finques. Des de fa anys aquest complex, que pertany a un únic propietari, està llogat a entitats socials, culturals, esportives. En els darrers mesos a algunes se’ls havia acabat el contracte i la propietat no tenia intenció de renovar-los.

Tot i les negociacions establertes amb la propietat de Can Seixanta, el districte assegura que l’objectiu és que la Generalitat en catalogui el recinte. Volen que es conservi l’estructura de Can Seixanta perquè consideren que és una mostra important del patrimoni industrial del barri. I en cas d’aconseguir aquesta catalogació, ja es buscaria si fos necessari un altre emplaçament per a les entitats.