Fa dos mesos que el Club Esportiu Fabra i Coats s'entrena cada tarda en aquesta pista de futbol. L'espai és nou, però cal ampliar el mobiliari i millorar la disposició d'alguns elements. MARTA GARRIGA, mare "Les instal·lacions estan bé, són noves, ens les acaben de fer, però hi ha moltes mancances. Els vestuaris són mòduls i hi falten dutxes, són petits, no hi ha una font d'aigua, ni papereres, ni cadires o bancs per seure-hi al voltant. Hi faltes coses." ALFONS BARTI, president del Club Esportiu Fabra i Coats "Tenim el compromís des del districte que els vestuaris ens els canviaran de lloc, perquè s'ha vist uns vestuaris no poden estar just al darrere d'una porteria de futbol." El Club Esportiu Fabra i Coats té uns 300 jugadors de futbol i una dotzena de patinadors. L'entitat també organitza lligues nocturnes per a adults i tornejos. La manca de dutxes s'ha convertit en un problema per a aquest club, que, a més, fa una tasca social destacada. ALFONS BARTI, president del Club Esportiu Fabra i Coats ''Pensem que en un recinte esportiu com aquest és imprescindible, és imperdonable que no hi hagi unes dutxes. Penseu que ens vénen molts nois i noies de serveis socials i que ens comenten que l'única dutxa que es fan seria potser la que es farien aquí." Aquesta temporada una trentena dels jugadors més joves vénen derivats d'entitats socials. No paguen la quota i el club n'assumeix el cost de l'assegurança. L'any vinent, el Club Esportiu Fabra i Coats obrirà una secció nova, la de veterans. Si aquest equip vol competir, el club haurà de tenir dutxes, ja que el reglament ho recull com a requisit.

El Club Esportiu Fabra i Coats, refundat el juny de 2013, va estrenar al febrer una pista de futbol nova. Pertany al Consorci d’Educació de Barcelona, està dins del recinte fabril de la Fabra i Coats i l’entitat la comparteix amb l’Escola Can Fabra.

La instal·lació té alguns problemes que els socis del club, uns 500 entre jugadors, entrenadors i famílies, voldrien solucionar. El més urgent és el canvi d’ubicació dels vestuaris, que estan col·locats just darrere d’una de les porteries. Diuen que la instal·lació de dutxes és també necessària per atendre les necessitats dels jugadors i complir amb el reglament que s’estableix en algunes categories.

A més, el Club Esportiu Fabra i Coats desenvolupa una tasca social destacada. Aquesta temporada, una trentena dels jugadors més joves vénen derivats d’entitats socials. No paguen la quota i el club n’assumeix el cost de l’assegurança. El president de l’entitat diu: “Penseu que ens vénen molts nois de serveis socials que ens comenten que l’única dutxa que es fan seria potser la que es farien aquí.”