Quan el tòrcul acabi de passar per sobre la làmina l'obra estarà llesta. És el darrer pas per fer un gravat, estampar-lo en paper. La Clara Oliva ha repetit aquest procés milers de vegades des de 1989, quan va descobrir la tècnica estudiant belles arts. CLARA OLIVA, gravadora "Per mi, la veritat és que queda una mica cursi, però la meva vida està molt relacionada amb el gravat. Per mi és vida i em dóna ànim. Sempre dic que tinc una gran sort. Ho dic sempre i ho saben tots amb els que estic aquí. Em puc permetre aquest gran luxe, que és dedicar-me a una cosa que m'agrada molt, que m'encanta." El 1999 va obrir el seu taller de creació, l'Artcontraprova, al barri del Camp de l'Arpa del Clot. Ho va fer en una antic local comercial del seu pare. CLARA OLIVA, gravadora "Quatre anys estic treballant jo mateixa, i treballo quatre anys més a l'escola industrial com a professor. A partir d'aquí, decideixo muntar el meu taller per seguir donant classes, per poder treballar en la meva obra i per obrir-ho a altres gravadors que vulguin venir a utilitzar el taller." L'espai el comparteixen 20 artistes que fa uns anys van decidir crear el col·lectiu Entinta, per donar a conèixer la seva obra gràfic a través d'exposicions.

La Clara Oliva va descobrir la tècnica del gravat quan encara era un estudiant de belles arts i des de llavors ho ha convertit en la seva vida i en la seva passió. L’any 1999 va obrir un taller al barri del Camp de l’Arpa del Clot i ara comparteix l’espai amb una vintena d’artistes que també es dediquen a aquesta tècnica.

Oliva va obrir el seu propi taller el 1999 al carrer del Degà Bahí, al Camp de l’Arpa del Clot, l’Artcontraprova. Ho va fer en una antic local comercial del seu pare per seguir donant classes i poder treballar amb la seva obra. Ara l’espai el comparteixen 20 artistes que fa uns anys van decidir crear el col·lectiu Entinta, per donar a conèixer la seva obra gràfic a través d’exposicions.