De bon matí ja es posen en marxa. Són els participants de la primera caminada d'aquest trimestre al Centre Cívic Pere Quart – Joan Oliver, una activitat del programa d'Envelliment actiu de les Corts. MARINA SOPENA, dinamitzadora de la caminades de les Corts “Consisteix sobretot en manteniment, es fan coses per mantenir la rutina de fer exercici i per socialitzar. També la gent es motiva a venir en grup...” Caminen durant una hora pels carrers del barri. Cada setmana procuren variar una mica la ruta i, fins i tot, superar-se, per exemple, fent més quilòmetres. Asseguren que els va molt bé. CARME TUBIÉN, caminant “Em vaig jubilar i llavors vaig anar al centre i em van dir que feien aquestes caminades i vaig dir “a ‘bueno pues’...” Fas aquesta horeta de caminada i trobo que pel cos em va molt bé.” SEGUNDO RODRÍGUEZ i VICTORINA DE FRANCISCO, caminants “Estas mejor que en casa porqué en casa te sientas y ¿qué haces? Y así hablas con la gente, aprendes siempre una cosa más... y está muy bien relacionarte con la gente.” Les caminades del Centre Cívic Pere Quart – Joan Oliver es fan cada dijous fins a mitjan juny. Però, per a qui en vulgui més, el districte de les Corts ofereix activitats físiques per a gent gran gairebé tots els dies de la setmana. INFORMEN: QUERALT GÓMEZ / ANNA FELIU

Els participants de la primera caminada d’aquest trimestre al Centre Cívic Pere Quart – Joan Oliver es posen en marxa a primera hora del matí. Caminen durant una hora pels carrers del barri i cada setmana intenten variar una mica la ruta. Setmana a setmana fins i tot intenten superar-se, per exemple, fent més quilòmetres.

Aquestes caminades setmanals forment part del programa d’Envelliment actiu de les Corts, i pretenen, no només oferir l’oportunitat de practicar exercici físic de forma moderada, sinó també fomentar que les persones grans surtin de casa i es relacionin. “Estàs millor que a casa perquè a casa t’asseus i, què fas? Aquí parles amb la gent”, comenta la Victoriana de Francisco, una de les caminants.

Les caminades del Centre Cívic Pere Quart – Joan Oliver es faran cada dijous fins al 16 de juny, però per a qui en vulgui més, el districte de les Corts ofereix activitats físiques per a gent gran gairebé cada dia de la setmana.