No és la primera cançó que assagen. Però sí que des de fa poc ho fan com a coral. Des del setembre s'anomenen Els Avis Cantaires de Sant Andreu i es reuneixen una hora i mitja els dimarts i dijous a la Lira. MONTSERRAT PIERA, Els Avis Cantaires de Sant Andreu "Tenim molta ajuda, ens promocionen. Aquí el teatre està en condicions. La sala també és maca. Ens han acollit molt bé, estem molt contents." ILDEFONSO PIERA, Els Avis Cantaires de Sant Andreu "Estamos divinamente. Además nos han acogido muy bien. Tenemos el tiempo que nos han dado y podemos estar un poco más de tiempo." La majoria d'ells no havia cantat mai abans d'entrar en aquest grup. L'única condició per formar-ne part és tenir més de 60 anys i una mica d'oïda. Tot i així, la directora els ensenya amb exigència. TERESA LLOBET, directora d'Els Avis Cantaires de Sant Andreu "Jo prefereixo treballar una mica més amb ells, que de moment sembla una mica dur, i començar les cançons noves a diverses veus a vegades es fastiguegen una mica i rondinen. Però al cap d'un temps, quan els comença a sortir els agrada moltíssim." Gairebé una trentena de persones componen Els Avis Cantaires de Sant Andreu. Aquests dies assagen els propers concerts. Fins a finals de mes tenen programades tres actuacions, una serà per Sant Jordi a la plaça d'Orfila.

El grup, format per 28 persones, té la particularitat que és només per a persones majors de 60 anys. La directora del cor, la Teresa Llobet, indica que des de l’inici aposta per fer les cançons a més d’una veu. Els assajos són els dimarts i dijous de 16 h a 17.30 h a La Societat Cultural i Esportiva la Lira, un emplaçament que Llobet valora molt positivament perquè allà disposen d’una sala àmplia i poden fer ús del teatre per als concerts.

Aquest abril té previstes tres actuacions: per la diada de Sant Jordi actuaran a la plaça d’Orfila, el dimarts 26 d’abril visitaran la residència Azurimar i el dijous 28 d’abril actuaran en la 18a edició del Saló de la Gent Gran de Catalunya.