La normativa diu que qualsevol carrer de la ciutat per on circulin els vehicles ha de tenir una amplada de com a mínim sis metres. Dos per a les voreres i quatre per a la calçada. Però el camí de la Reineta, a Mas Sauró, no compleix els requisits. Per aquí no hi pot passar ni el Bus del barri ni cap altre vehicle de serveis més ample de dos metres. JOAN BAUCELLS, vicepresident de l'AV Santa Maria de Vallvidrera - Mas Sauró "És una de les prioritats del barri entre moltes altres, però aquesta és prioritària, insisteixo, perquè el Bus del Barri no pot fer tota la volta. Per una altra banda, quan hi a cotxes d'emergències, com les ambulàncies, tenen dificultats per passar. Alguna vegada ens hem trobat amb els camions de bombers aturats al mig del carrer. I com podeu veure, els veïns quan surten de les cases els veïns es troben de seguida que els vehicles els poden passar per sobre." Per aconseguir ampliar aquesta via un dels veïns ha cedit gratuïtament part del seu terreny. Però ara falta que l'Ajuntament comenci les obres i compleixi amb un dels compromisos que va adquirir per a aquest mandat. JOAN BAUCELLS, vicepresident de l'AV Santa Maria de Vallvidrera - Mas Sauró "El barri necessita moltes més inversions en urbanització, ens estem queixant només dels cinc compromisos que aquest equip de govern es va comprometre a fer en aquest mandat i que no està complint." Els veïns temen que dels cinc projectes, tres es quedin en només paraules. El carrer de la Font dels Pins és una altra de les prioritats per als veïns. Aquí tampoc no es respecten els sis metres d'amplada i cal un mur de contenció perquè ni la pluja ni els senglars causin esllavissades de terra. JOAN BAUCELLS, vicepresident de l'AV Santa Maria de Vallvidrera - Mas Sauró "Hi ha mols trams, molts metres de tram en el quals no hi ha desguàs i moltes de les aigües, quan plou, acaben entrant fins i tot a casa dels veïns." Per la seva banda, l'Ajuntament recorda que aquest va ser un compromís condicionat a la disponibilitat de pressupost. Tot i això, asseguren que la voluntat continua sent la de fer aquestes actuacions al llarg de 2015.

El govern municipal va assumir cinc compromisos per a aquest mandat al barri de Mas Sauró, a  Vallvidrera, però només n’ha complert dos: la primera fase d’arranjament del camí de la Reineta i la del carrer de la Font dels Pins. Amb les eleccions a tocar, els veïns temen que la resta ja no es faci realitat.

Això vol dir que en quedarien pendents tres, dos dels quals són absolutament prioritaris per a l’Associació de Veïns Santa Maria de Vallvidrera – Mas Sauró. Falta realitzar la segona fase del camí de la Reineta, la segona fase del camí de la Font dels Pins i l’arranjament del camí del Pantà. A més, expliquen que ampliar el camí de la Reineta és una qüestió de seguretat important per al barri, perquè no hi poden passar els vehicles de serveis, com les ambulàncies, els cotxes de bombers o el Bus del Barri.