Serà una rambla central de 20 metres d'ample, amb quatre fileres d'arbres i més bancs per seure-hi. És una de les reformes prevista al tram de l'avinguda de Josep Tarradellas comprès entre la Diagonal i l'avinguda de Sarrià. ANTONI VIVES, regidor de les Corts "El que hem aconseguit és fer un passeig més porós i introduir-hi criteris d'hàbitat urbà. Que tingui un caràcter més ciutadà, més amigable i més usable, cosa que els veïns feia temps que demanaven." Els veïns reclamaven que es reurbanitzés l'avinguda des de feia quatre anys, quan es va enderrocar el monument a Jose Antonio Primo de Rivera. Finalment s'han constituït com a associació per tal de fer més pressió i col·laborar en la proposta de reforma. JOSEP MARIA ROSANAS, president de l'AV Avinguda de Josep Tarradellas "Sempre veiem que arreglaven els entorns de l'avinguda i que nosaltres érem com la Ventafocs. Ens fa il·lusió tenir un passeig de veritat, amb més espai, més arbres, més bancs..." Una de les actuacions més ben valorada pels veïns, i sobretot pels comerciants, és l'ampliació de les voreres. S'eliminarà un carril de circulació de manera que n'hi haurà tres, un dels quals, per al transport públic. També es mantindrà un carril bici a la calçada. ISABEL QUIM, Botiga Manga "Fa un any que estem aquí i ens agrada molt la zona, però aquesta part estava deixada. Amb la situació de crisi necessitem que l'Ajuntament ens ajudi a donar-li vida al barri." TOMÀS MENGUAL, Farmàcia Mengual "Estic aquí des de fa 35 anys i aquest tros necessitava una remodelació perquè és una artèria important. Ens anirà molt bé per tenir més clients i per revitalitzar el barri." També s'hi instal·larà nou enllumenat. Seran una columnes multifuncionals que tindran llum LED i serviran per donar suport a elements de ciutat intel·ligent, com ara una xarxa Wi-Fi municipal.

Es reurbanitzarà un tram de prop de 10.087 metres quadrats i l’objectiu és augmentar l’espai per a vianants i la presència de verd. Per això, a la rambla central, s’hi plantaran dues fileres d’arbres a cada banda. A més, es reduirà un carril de circulació per tal d’ampliar les voreres.

D’aquesta manera es mantindran les dues calçades amb tres carrils, un dels quals serà per al transport públic. També s’hi instal·larà una xarxa d’aigua freàtica i nou enllumenat. A més, hi haurà elements de ciutat intel·ligent  com ara Wi-Fi municipal.