Passeig dels gourmets

El Passeig de Gourmets, el festival gastronòmic del Passeig de Gràcia, ha tancat la setena edició, la més completa, pel públic que ha assistit i per totes les activitats que s’hi han programat, segons l’organització. Lluis Sans, president de l’Associació del Passeig de Gràcia, diu que aquest any hi ha hagut més activitats que mai: “Volíem oferir als visitants una experiència completa al passeig de Gràcia, des del desdejuni fins al sopar”.

8.000 platets, més de 3.000 entrepans d’autor i 1.500 menús

La Ruta de Platets ha servit prop de 8.000 platets, més de 3.000 entrepans d’autor i 1.500 menús gurmet. Les novetats d’aquesta edició, la rebosteria creativa i els còctels, han tingut una bona acollida: prop de 1.000 postres servides i quasi 500 còctels.

A més, alguns dels tallers gastronòmics que s’havien programat han acabat penjant el cartell de complet poc després d’obrir-se les inscripcions per apuntar-s’hi.