Visitants al Mercat de Mercats 2021

Més de 40.000 persones han visitat el Mercat de Mercats durant els tres dies en què la fira s’ha instal·lat a la plaça de les Gl`òries. Després de dos anys d’aturada i en en una ubicació nova, el certamen s’ha centrat en la gastronomia sostenible i ha coincidit amb la programació d’activitats de Barcelona com a Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible.

Entre divendres, 22, i diumenge, 24 d’octubre, els visitants han pogut comprar el millor producte dels mercats així com fer degustacions. L’espai tenia una zona de barbacoes per poder cuinar al moment el productes. A banda, també han pogut escoltar xefs i experts en sostenibilitat.

parada bolets al Mercat de Mercats 2021
Parada de bolets al Mercat de Mercats

Vuit paradistes de diferents mercats de la ciutat -Concepció, Santa Caterina, Lesseps, Sant Andreu, Boqueria i Sants- han instal·lat una parada al Mercat de Mercats per donar a conèixer el tracte personalitzat i especialitzat d’aquests establiments.

Mercats no alimentaris

En aquesta onzena edició també hi han participat mercats no alimentaris com els Encants de Sant Antoni, els Encants i el Mercat de la Flor.

Gent passejant al Mercat de Mercats 2021