Taco de carn magre esmicolada amb salsa xnipec, Oaxaca Cuina Mexicana

Un cop consolidat en el calendari gastronòmic de la ciutat, torna un any més el Born Street Food a Pla de Palau amb 18 restaurants participants. Passejant per l’esdeveniment es podrà tenir un tast de bona part de l’oferta culinària del barri de la Ribera. La d’aquest any serà una edició de rècord amb més diversitat de propostes: des del peix de la Barceloneta fregit i en adob de la Confraria de Pescadors fins als yakisoba amb secret ibèric i katsuobushi d’Ikoya Izakaya. El Born Street Food es farà entre el 29 de setembre i l’1 d’octubre a Pla de Palau.

Dos dels establiments que van debutar l’any passat han decidit tornar a participar en el festival gurmet. Són Jon Cake, amb els famosos pastissos de formatge artesans de Jon García, i el restaurant Llamber, amb una oferta que aglutina el millor de la cuina asturiana i catalana.

Organitzat per l’Associació de Barcelona Born Gourmet, la trobada ja és una cita consolidada que vol reivindicar el Born com un barri referent de la gastronomia tant local com nacional i internacional. Al festival també hi haurà música en viu i entreteniment per a tots els públics.

Tot i celebrar-se en un espai amb perímetre tancat, no s’ha de reservar l’entrada amb antelació. L’accés és gratuït, però es demanarà una consumició mínima de tres tiquets. El recinte obre divendres i dissabte, de 12 h a 0 h, i diumenge, de 12 h a 22 h.