Comença l’horari de tardor a l’Espai de Joc 0-99 de la clariana de Glòries, que presta jocs de taula per a totes les edats, i que compleix sis mesos amb èxit. Aquesta oferta lúdica intergeneracional a l’aire lliure ha rebut durant aquest mig any més de 10.000 usuaris, que podran seguir gaudint del servei els divendres i dissabtes, de 10 a 14 hores, i les tardes de diumenges, de 16 a 20 hores.

Més de 200 jocs de taula diferents

L’espai ofereix un entorn habilitat amb cadires i para-sols per fer ombres, amb més de 200 jocs de taula diferents. Els que més han triomfat han estat els tradicionals jocs de taula familiars, els cooperatius, els infantils de construcció i els jocs XXL, que són més accessibles per a totes les edats.

Es tracta d’una iniciativa inspirada en la ludoteca a l’aire lliure de París, i disposa de persones dinamitzadores que orienten, acompanyen, expliquen i creen ambients de joc per a totes les edats, facilitant sobretot el joc compartit entre persones de generacions i procedències diferents.

Noves ofertes i propostes d’activitats

A banda del servei ordinari, es preveu que al llarg de l’any es desenvolupin també altres propostes i esdeveniments, relacionats amb el món del joc, i diades temàtiques.