Barcelona acull la segona edició de l’EroStreet, un festival que defensa una sexualitat sana i natural, sense tabús. La intenció és oferir als visitants l’opció d’explorar la sexualitat en tota la seva diversitat, tot des d’un vessant educatiu amb diversió. El festival es fa aquest cap de setmana al Museu Europeu d’Art Modern, al barri de la Ribera.

El festival ha estat impulsat per la Sex Academy Barcelona, la primera acadèmia de sexualitat de l’estat espanyol, i altres professionals que treballen en feines relacionades amb la sexualitat. La intenció de l’EroStreet és donar veu a les pràctiques sexuals que acostumen a estar més silenciades i lluitar contra els tabús que les envolten. Per això, al festival es pot trobar informació sobre poliamor, el món swinger (intercanvi de parella), el tantra, el fetitxisme o la sexualitat en persones amb diversitat funcional, entre d’altres.

Els assistents poden participar en tallers teòrics i pràctics impartits pels professionals de la Sex Academy Barcelona sobre diverses pràctiques sexuals. A més, aquells que s’acostin fins al Museu Europeu d’Art Modern podran conèixer diversos professionals del sector i compartir-hi les experiències viscudes. A més, hi ha muntada una fira amb diverses parades on trobar les últimes novetats de productes eròtics i una exposició d’art eròtic.

Tot plegat envoltat en un ambient molt festiu i distès que pretén atreure el màxim de gent possible, independentment de l’edat o l’orientació sexual. L’EroStreet té una vocació pedagògica,  amb la intenció que la gent visqui la sexualitat lliure de pors i prejudicis.