entrepa paquito

La Bodega Montferry, la Granja Elena, Sants es Crema i La Bikineria són només alguns dels 20 bars i restaurants de Barcelona que promocionen un nou entrepà: el Paquito. Es tracta d’una iniciativa de la Interprofessional de l’Oví i Caprí de Carn (Interovic) per promoure el consum de la carn de xai entre el públic més jove. La idea, nascuda a Madrid, va desembarcar primer a València i ara arriba també a Barcelona, on espera estendre’s fins a un centenar d’establiments amb la voluntat de dinamitzar el sector de la restauració.

entrepa paquito

Paquito, la recepta de l’entrepà d’Aragó

La recepta original prové del restaurant El Rinconcico, de Mora de Rubielos, a la província de Terol (l’Aragó), però cada bar que participa en la campanya n’ha elaborat una versió pròpia, sempre amb el xai com a ingredient principal. La llista d’establiments i les receptes dels entrepans es poden trobar a la pàgina web www.buscandoapaquito.com.

La Bikineria ha elaborat una recepta pròpia

L’artista Ana Jarén ha creat una sèrie d’il·lustracions per promocionar la iniciativa. Els cartells es podran veure en tots els bars i restaurants que s’han sumat a la iniciativa.