Ansu Fati partit Cadis

El rendiment d’Ansu Fati al Barça aquesta temporada està sent força irregular, sobretot per les sensacions que desprèn el davanter blaugrana. A la Lliga només ha marcat tres gols i l’últim es remunta al 20 d’octubre del 2022 en la victòria dels de Xavi Hernández per 3 a 0 contra el Vila-real al Camp Nou. Per tant, són quatre mesos sense marcar, tot i que cal tenir en compte que entremig es va disputar el Mundial de Qatar. Pel que fa a enfrontaments, ja són 12 partits en què no marca de forma consecutiva en Lliga. A la Copa va fer un gol als vuitens de final davant el Ceuta en la victòria còmoda dels barcelonistes per 0 a 5.

Els gols per minut, a favor d’Ansu Fati

Tot i que en Lliga només ha fet tres gols, Ansu Fati n’ha marcat sis en total, i és el cinquè màxim golejador de l’equip darrere de Lewandowski, amb 24; Dembélé, amb 8, i Raphinha i Pedri, amb 7. La dada que sorprèn és la de gols per minut perquè, tret del polonès, Ansu té els millors registres per minut de tota la plantilla.

El jugador amb més partits, juntament amb Gavi

Una altra dada sorprenent d’Ansu Fati és la de partits disputats. Per diferents circumstàncies, el del planter és, juntament amb Gavi, el jugador que més enfrontaments ha jugat de tota la plantilla, un total de 33 de 34 (només es va perdre el partit contra el Vila-real a l’Estadi de la Ceràmica). Ter Stegen ha descansat alguns partits, mentre que Lewandowski se n’ha perdut d’altres per sanció o descans. Sorprèn, però, que sigui el 15è jugador pel que fa a minuts disputats. Només ha jugat més minuts que Eric Garcia, Ferran Torres, Frank Kessie, Sergi Roberto i Iñaki Peña.