Xavi Pascual va fer història a Aranda. El tècnic blaugrana va aconseguir la 42a victòria consecutiva a la Lliga Asobal i ja és l'entrenador amb més triomfs seguits. Una xifra que no sembla que es quedi aquí, perquè de moment, el Barça continua sense rival a la Lliga, tot i que l'Aranda li va complicar el partit. Els burgalesos van voler imprimir un ritme molt alt i això va sorprendre els de Xavi Pascual, però els contraatcs blaugrana i les aturades de Gonzalo Pérez de Vargas van fer que el Barça marxés amb un 10 a 15 al descans. A la segona part els locals van sortir endollats però els barcelonins no es van deixar atrapar al marcador. Cada cop que l'Aranda s'apropava, els blaugrana pujaven la intensitat i tornaven a ampliar diferències. Amb el matx sentenciat amb un 23 a 31, l'Aranda va tenir un últim espeternec que li va permetre maquillar el resultat amb el 27 a 32 final.