El Palau Sant Jordi acollirà el World Padel Tour Boss Barcelona Master Final 2023 des d’aquest dijous, 14 de desembre, i fins al diumenge, 17, amb l’objectiu d’aconseguir un nou rècord d’assistència i acomiadar amb èxit el World Padel Tour després d’una dècada comandant l’expansió d’aquest esport.

L’adeu al World Padel Tour 10 anys després

El Palau Sant Jordi acomiadarà el circuit amb un darrer torneig en què els millors i les millors jugadores del planeta lluitaran pel títol de mestres, ja que el 2024 el World Padel Tour i Premier Padel uneixen els seus camins i ja res no tornarà a ser igual. S’espera que l’esdeveniment torni a batre el rècord d’assistència després de fer-ho l’any passat amb 12.141 aficionats, també al Palau Sant Jordi. La intenció és arribar als 14.000 espectadors.

La presentació del torneig ha tingut lloc aquest dimecres i ha comptat amb la presència de jugadors i jugadores com Fede Chingotto, Agus Tapia, Lucía Sainz i Ariana Sánchez que han expressat la seva emoció i motivació de cara a l’inici de l’esdeveniment.

Uns encreuaments a l’altura del torneig

En els encreuaments de la modalitat masculina, Agustín Tapia i Arturo Coello arriben a la cita com la parella número 1 del món, i debutaran aquest dijous als quarts de final davant la dupla formada per Sanyo Gutiérrez i Mike Yanguas. La parella que guanyi s’enfrontarà en semifinals a la qual surti vencedora del duel entre Paquito Navarro i Fede Chingotto davant d’Álex Ruiz i Juan Tello. A l’altre costat del quadre, Martín Di Nenno i Franco Stupaczuk s’estrenen al Master davant Momo González i Javi Garrido, mentre que l’enfrontament entre Alejandro Galán i Juan Lebrón, Coki Nieto i Jon Sanz tanca els quarts de final.

Pel que fa a la modalitat femenina, Mapi Sánchez Alayeto, que es troba davant el seu darrer torneig, i Lucía Sainz s’estrenaran davant d’una de les duples més en forma d’aquest any, Gemma Triay i Marta Ortega. Pel mateix costat del quadre, Alejandra Salazar i Sofia Araújo debutaran al seu primer Master Final com a parella davant Aranza Osoro i Jessica Castelló. A l’altre costat del quadre, les números 1 Paula Josemaría i Ariana Sánchez s’enfrontaran a Virginia Riera i Tamara Icardo. La parella que s’emporti aquesta eliminatòria s’enfrontarà a les semifinals a la guanyadora del partit entre Claudia Jensen i Vero Virseda, i Bea González i Delfi Brea.