Partit complicat el que ha jugat l'Europa a Vilassar sota una pluja constant. Els de Toni Romero han començat creant perill a la porteria de Rafa Leva, que ha hagut de fer dues aturades seguides. Al minut 18 Mendoza ha xutat de lluny i Rafa Leva de nou s'ha lluït. La primera arribada escapulada, al minut 21, un llançament de falta de Cebri que Imanol ha tret i en segona opció León ho ha provat i de nou Imanol, que ha enviat a córner. En el córner nova ocasió de l'Europa. A la segona part Cebri ha rebut un cop i ha sagnat. S'ha hagut de canviar de samarreta i pantalons, i en aquesta situació el col·legiat gallec David Novás ha expulsat Pedro Dólera. Al minut 67 Diego ha avisat amb un xut, però Imanol l'ha aturat. A 20 minuts del final falta a favor de l'Europa: Javi Lara ha llançat i Javi Sánchez de cap ha fet el gol del partit. Al minut 75 Rovira ha vist la segona groga i ha deixat l'Europa amb deu. Malgrat algunes arribades més del dos conjunts, el marcador ja no s'ha mogut. DANI CONTRERAS, segon entrenador del CE Europa: "El partit era complicat, la jornada era bona per sumar perquè hi havia enfrontaments directes: el Muntanyesa-Terrassa i aquesta tarda el Palamós-Cornellà. I nosaltres també continuàvem amb la dinàmica positiva que tenim els darrers quatre partits."

Vilassar de Mar: Imanol, Adri, José, Peque, Edu Camps, Galeano, Ricky (Edu Domingo, min 75), Vives (Joan Roldan, min 78), Jallow, Mendoza i Dani (Guille, min 71).

Europa: Rafa Leva, Cano, Alberto, Víctor Duran, León, Javi Lara (Guzmán, min 78), Rovira, Marc Esteban, Javi Sánchez, Camacho (Vivó, min 68) i Cebri (Diego, min 61).

Àrbitre: David Novás Benavides (Galícia).

Targetes: Grogues a Adri i Galeano (Vilassar de Mar) i a Alberto, Javi Sánchez, Cebri i Rovira -dues i expulsió minut 74- (Europa). Vermella directa al tècnic Pedro Dólera -minut 59- (Europa).

Gols: 0-1, Javi Sánchez (min 70).