El primer gol va arribar quan només s’havien disputat 18 segons de partit. El 2-0, amb aquest xut des de fora l’àrea,  també va portar el segell del pivot brasiler. L’equip iranià va retallar distàncies al marcador just abans d’arribar al descans. A la segona part, el Tasisat va tenir opcions d’empatar el matx però va topar amb un gran Cristian, que ahir va tornar a ocupar la porteria blaugrana. Lin va eixamplar el compte golejador barcelonista després de culminar una bona jugada de Tolrà. Al tram final de partit, Shamshaei va posar emoció amb aquest gol de falta directa. Només va ser un miratge perquè Wilde va arrodonir la seva gran nit amb el tercer gol al compte particular. Els blaugrana s’enfrontaran aquest vespre al Dinamo de Moscou.