El Barça va tornar a ensopegar a la pista del Madrid i va perdre per 91 a 84. Els blaugrana van millorar respecte als dos últims enfrontaments, però no el suficient com per aconseguir la victòria. Els de Xavi Pascual van sortir concentrats i intensos i van dominar el primer quart. Bé defensivament i encertats en atac van arribar a tenir 11 punts d'avantatge, però en els últims del segon quart el Madrid va reaccionar i va ajustar el marcador a la mitja part. A la represa el nivell defensiu del Barça va baixar i això ho van aprofitar els blancs per capgirar el marcador i la dinàmica. Tot i això, els blaugrana van tenir opcions d'aconseguir el partit fins gairebé el final, però no va poder ser. Aquest és el segon any consecutiu que la secció no guanya cap títol i això provocarà canvis, que poden anar de la secretaria tècnica, passant pel tècnic i arribant als jugadors.