Amb les absències de Satoransky, que no va jugar, de Carlos Arroyo, amb molèsties físiques i que no va entrar en pista després del descans, i d'Àlex Abrines, amb una elsió al peu, Pau Ribas va agafar la responsabilitat de l'equip. Tot i això, encara amb Arroyo i Abrines l'equip va sortir fred i sense la intensitat defensiva a què ens té acostumats. Els bilbaïns, fins i tot, se'n van anar al descans amb un avantatge de cinc punts, 29 a 34. A la represa, els blaugrana van demostrar per què són la millor defensa de l'ACB i van deixar els visitants amb 23 punts en la segona meitat. Ofensivament parlant, Navarro va fer 11 punts i Doellman, 13 més 10 rebots. Però l'autèntic protagonista va ser Pau Ribas, que va haver de jugar de base i, a més de dirigir l'equip, va anotar 17 punts. Amb aquesta victòria el Barça es manté tercer a la taula per darrere del València, líder invicte, i empatat amb el Madrid, el proper rival dels blaugrana diumenge.

FC Barcelona Lassa – 66 Dominion Bilbao Basket – 57

Barça Lassa: Arroyo (2), Navarro (11), Perperoglou (4), Doellman (13), Tomic (6) -cinc inicial-, Ribas (17), Lawal (2), Abrines (-), Vezenkov (3), Samuels (2), Oleson (2) i Eriksson (3).

Bilbao Basket: Hannah (7), Bertans (19), Mumbrú (15), Hervelle (8), Begic (-) -cinc inicial-; Raúl López (5), Ruoff (1), Álex Suárez (-) i Bogris (2).