Victòria balsàmica d’un Sant Andreu que avui ha estat encertat després de jugar un bon partit. Els dos equips han començat bé amb oportunitats en cada porteria. Els andreuencs han millorat a mesura que passaven els minuts fins que el “Mago” Araújo ha fet el primer en el minut 36 gràcies a un cop de cap en la sortida d’un córner. Francis ha estat a punt de fer el segon abans del descans, però s’ha tret l’espina en l’inici de la segona part després d’un contraatac. El Badalona ha reaccionat però sense encert i amb un Morales segur sota pals. Quan faltaven sis minuts per acabar Fran Grima ha fet el tercer en pròpia porteria però no ha estat l’últim gol de la tarda. L’exandreuenc Cárdenas ha deixat el 3 a 1 final en el marcador a les acaballes. Una victòria, la primera de l’any, que arriba després de sis partits d’empats i derrotes.

UE Sant Andreu: Morales, Xapi Arnau, Canelada, Melo, Carroza, Ibon Gutiérrez, Mouriño, Xavi Jiménez (Albarrán, min 67), Josu, Quim Araújo (Ander Vitoria, min 86) i Francis Ferrón (Matas, min 86).

CF Badalona: Marcos, Fran Grima, Bermudo (Lázaro, min 76), Cárdenas, Robert Costa, Maestre (Puigdollers, min 46), Sergi Gómez, Lolo, Carracedo (Neeskens, min 46), Boniquet i Abraham.

Gols: 1-0, Quim Araujo (min 37); 2-0, Francis (min 49); 3-0, Fran Grima (pp, min 85), i 3-1, Cárdenas (min 91).