Víctor Font ha comparegut en roda de premsa per presentar un pla de retorn del públic al Camp Nou. Tot i això, l’atenció l’ha tornat a aplegar la candidatura de Joan Laporta. Font ha destacat que l’expresident blaugrana “no té un projecte esportiu treballar i ha d’improvisar els últims dies.”

“Laporta no té un projecte”

A mi m’acusen de criticar Joan Laporta. Jo no el critico. Estem en campanya i si no puc explicar el meu projecte em quedo a casa. Que ell no té projecte no és una opinió és una evidència. No tenen un pla de govern ni de viabilitat.” Així de contundent s’ha mostrat Víctor Font amb la candidatura de l’expresident blaugrana, que aquest dijous ha presentat el seu projecte esportiu.

Albert Benaiges ha estat presentat com a nou membre del projecte esportiu de Joan Laporta. Precisament, Benaiges estava inclòs principalment en l’organigrama de Víctor Font, lligat al futbol base. Font ha parlat sobre aquest canvi de candidatura: “Estic trist perquè les dinàmiques electorals no posen els interessos del Barça per davant. Mai he demanat exclusivitat a ningú, ja que això perjudicaria el Barça.” A més, Font ha carregat novament contra Laporta: “Hi ha altres candidatures que no tenen un projecte esportiu treballat i els últims dies han d’improvisar.”

Hi ha altres candidatures que no tenen un projecte esportiu treballat i han d’improvisar”
Víctor Font, candidat a la presidència del FC Barcelona

Font també ha criticat l’absència de persones clau en el projecte esportiu de l’expresident blaugrana: “Laporta no ha explicat qui faria què, només ha presentat actius de la candidatura. En aquesta explicació, el nom de Xavi Hernández no ha sortit i això em decep profundament. El lideratge del Xavi és el què ens cal.” A més, “Laporta ha explicat el projecte esportiu i no ha fet cap referència a Jordi Cruyff, però després s’ha filtrat que Cruyff tindrà un paper dins el projecte” ha sentenciat.

El retorn del públic al Camp Nou

El candidat blaugrana ha presentat un pla pel retorn del públic als estadis (Camp Nou, Estadi Johan Cruyff i Palau Blaugrana): “Hem treballat en un pla per liderar, a partir del 8 de març, quan entrem a governar, la tornada d’espectadors al Camp Nou”. Víctor Font ha assegurat que tot i que la seva intenció és posar-lo en marxa a principis d’abril, no dependrà únicament d’ells. “Volem que en el partit del 4 d’abril contra el Valladolid hi hagi socis presencialment. I també contra el Getafe, Granada, Atlètic de Madrid i Celta. Estem parlant d’un aforament d’uns 25.000 espectadors” ha explicat Font. Abans d’entrar a l’estadi, els aficionats se sotmetrien a un test d’antígens a l’entrada.

Víctor Font es mostra optimista de cara al retorn d’aquests aficionats: “El cas de la Premier és molt clar, inclús a Girona hi ha un pla amb proves pilot per l’obertura de Montilivi al públic. És un objectiu prioritari, és qüestió de tenir-ho tot planificat.”