Eurolliga waterpolo

El CN Sant Andreu ha disputat el primer partit de la 1a jornada de la fase grups Eurolliga femenina de waterpolo. Les noies entrenades per Javi Aznar han debutat contra l’amfitrió de l’eliminatòria, l’UVSE de Budapest. Les andreuenques no han tingut cap opció de victòria i han caigut a la piscina hongaresa per 20 a 5.

Sense opcions

Les locals han deixat clar que no volien donar opcions al Sant Andreu i han golejat en el primer quart per 5 a 2. Abans del descans, les hongareses han sentenciat el partit amb un nou parcial de 4 a 0. En la segona part, les amfitriones no han afluixat i amb dos parcials de 5 a 1 i 6 a 2 s’han acabat imposant amb contundència a les de Javi Aznar per un resultat de 20 a 5. Noelia Mora, amb tres gols ha estat la jugadora més destacada andreuenca davant un equip que va arribar a la final de la competició fa cinc temporades.