leo messi gest barca
Foto: @FCBarcelona

Leo Messi ha tornat a tenir un gest d’amor cap al Barça que omple d’orgull els seguidors culers. El futbolista argentí ha donat la seva última Pilota d’Or, la vuitena de la seva trajectòria, al Museu del FC Barcelona. El periodista Miquel Blázquez ha explicat aquesta nou acte d’estima de Leo Messi cap al club de la seva vida, el Barça.

Cal recordar que Leo Messi va guanyar la seva darrera Pilota d’Or després de proclamar-se campió del món amb l’Argentina. Messi, aleshores, era jugador del PSG i va recollir el guardó sent futbolista de l’Inter de Miami.

Els motius de la donació de Leo Messi al Barça

Leo Messi ha volgut que la seva darrera Pilota d’Or llueixi al costat de les altres set que va assolir com a jugador del Barça. De fet, hi ha molts seguidors que ja han vist en aquest gest una nova mostra de la complicada relació de Messi amb el PSG. El Barça ja té una nova joia al seu Museu: totes les Pilotes d’Or del millor futbolista de la història descansen a Barcelona. El Barça i Messi segueixen apropant-se. El retorn de l’argentí, en forma d’homenatge al Camp Nou, està més a prop.