El Sant Andreu ha sortit pressionant i ràpidament ha disposat de la primera ocasió. La centrada d’Elhadji no l’ha encertada a rematar David López quan ho tenia tot a favor per marcar. El domini dels andreuencs ha seguit i ha arribat la segona aproximació amb perill. Aquest cop ha estat Josu, qui ha rematat ajustadet al pal. Després d’aquest primer quart d’hora de domini quadribarrat, la Pobla Mafumet s’ha tret la son de les orelles i Rayco ha fet lluir Segovia, que s’ha vist obligat a desviar a córner. El Sant Andreu ha tornat a tenir la seva. L’àrbitre ha assenyalat penal en aquesta jugada sobre Josu. David López ha agafat la responsabilitat de llançar-lo, però no ha pogut transformar-lo. I just abans del descans ha tornat a ser David López qui ha fregat el gol, però aquest cop el seu xut creuat l’ha rebutjat Jose Luis. La segona part ha començat amb una ocasió claríssima d’Eric, però Segovia ha reaccionat bé i ha salvat al gol. I en el minut 50 ha arribat el gol del Sant Andreu. David López de falta, per fi, ha encertat ha inaugurar el marcador. Els tarragonins han intentat reaccionar i han estat a punt d’empatar en aquest xut d’Adrián, que Segovia ha rebutjat. El partit s’ha obert i els andreuencs han estat molt a prop de marcar el segon, però la rematada de Josu ha anat al pal. La Pobla ha buscat l’empat, però l’expulsió de Gabri ha fet molt de mal als visitants. Amb un jugador de més el Sant Andreu ha fet el segon. La lluita de Ferran ha tingut premi i el Jove jugador andreuenc ha marcat el 2 a 0, que ha estat el resultat definitiu.