El Torneig d’Històrics del futbol català comença aquest dilluns al camp del Júpiter, a la Verneda. Per l’ocasió, s’enfrontaran equips com el Badalona, el Muntanyesa, el Sant Andreu o el Martinenc, que és el responsable de l’edició d’enguany.

El Terrassa disputarà el torneig per primera vegada mentres que l’Europa, el campió de la passada edició, no defensarà el títol per incompatibilitat amb la planificació de la seva temporada.

El grup 1 el formaran únicament el Sant Boià i l‘Horta després de la renúncia del Premià. Al grup 2, s’hi emmarquen el Sant Andreu, el Terrassa i el Sants. Pel que fa al grup 3, estarà integrat pel Badalona, el Muntanyesa i el Júpiter. Per últim, el grup 4 enfrontarà l’Espanyol B, el Masnou i el Martinenc.

Entre els màxims favortis, hi trobem el Badalona que l’any passat va acabar segon del grup 3 de Segona divisió  B i va disputar l’ascens a Segona A. Un dels altres grans aspirants és la Muntanyesa després del gran paper a Tercera Divisió. El tercer en discòrdia és el Sant Andreu, que va ser finalista en la darrera edició quan va perdre amb l’Europa per 2 a 0. El graciencs són, precisament, els grans absents d’aquest torneig estiuenc.