Toni Freixa

El candidat a les eleccions del FC Barcelona Toni Freixa ha carregat contra l’actitud de Ronald Koeman i Gerard Piqué en l’acceptació de la situació futbolística que viu l’equip blaugrana. Freixa ha dit a Ràdio Marca que es rebel·la amb la frase “això és el que hi ha”. Diu que és “poc intel·ligent”.

Tot i la crítica, Toni Freixa dona suport a Ronald Koeman

L’exmembre de la Junta Directiva del Barça ha volgut donar suport a l’entrenador malgrat no estar d’acord amb l’acceptació dels fets. Per Freixa, “és complicat que hi hagi tranquil·litat quan no es respecta cap entrenador, ni tan sols una llegenda culer com Ronald Koeman”.

Freixa ha afegit que “jo sempre estic al costat dels entrenadors. Una altra cosa és l’entorn, que els encanta devorar-los. S’han jugat quatre jornades de Lliga i ens estem preguntant si Koeman ha de seguir”. Per l’excandidat a les darreres eleccions del Barça, “Laporta no ho t´e gens fàcil. En la meva opinió, potser li falta reforçar la parcel·la esportiva perquè les decisions no siguin tan presidencials i més de club”.

A les xarxes socials, Freixa també ha apel·lat a l’autoestima i a l’orgull de tots els barcelonistes i a acceptar-ho sense crítiques.