A la banqueta de l’Espanyol femení, Francisca “Titi” Camuñez ha debutat dirigint l’equip després de la destitució de Santi García. I l’estrena ha començat de la millor manera possible. Al primer minut, Bárbara ha fet l’1 a 0 davant el Rayo, que ha reaccionat i ha empatat al minut 16 amb un gol de Pilar. Les ocasions s’han alternat a les dues porteries i al minut 72 les madrilenyes s’han quedat amb 10 per l’expulsió d’Ale. Al final, repartiment de punts i bones sensacions de les periquites, que han empatat contra un dels equips punters de la Lliga.

RCD Espanyol: Jamila, Cristina (S. Matías, min 60), A. Pereira, C. Neto, A. Pomares (Maria Soriano, min 77), N. Mendoza, Débora, Maria León, Paloma (Emma Marqués, min 45), Bárbara i Mayra.

Rayo Vallecano: Alicia, Pilar, Sole (Paloma, min 55), Patri (Marianela, min 75), Saray, Joyce, Pris, Ale, Marta, Vanessa i Carreño.

Gols: 1-0, Bárbara (min 2), i 1-1, Pilar (min 8).