El conjunt de la Rioja s’ha plantat al Palau com a tercer classificat i ha aguantat l’empenta local fins al minut 20, moment en què el marcador reflectia un 9 a 8. A partir de llavors, els de Xavi Pascual han fet estralls a la defensa del Naturhouse i s’hi han acabat imposant per 33 a 16. Una victòria que constata que, si no hi ha una catàstrofe, el Barça guanyarà la Lliga Asobal.

FC Barcelona: Sterbik, Juanín García (1), Víctor Tomás (0), Raúl Entrerríos (3), Sorhaindo (1), Karabatic (4), Lazarov (9, 4p) -set inicial-; Saric, Noddesbo (3), Aitor Ariño (2), Gurbindo (3), Viran Morros (0), Sarmiento (3), Rutenka (2), Stranovsky (1) i Balaguer (1).

Naturhouse La Rioja: Martínez, Velasco (0), Malburg (0), Gonçalves (5), Rodríguez (3), Fernández (2), Romero () -set inicial-; Aguinagalde, Tioumentsev (4), Jiménez (0), Ramiro (1), Tolmos (1), Massachs (-).

Parcials:4-2, 5-3, 8-4, 9-8, 12-8, 15-8 (mitja part); 18-9, 21-10, 24-13, 27-14, 30-15, 33-16 (final del partit).