El debut de l’Europa a la Segona RFEF ha tingut dues cares després d’empatar amb el Terol (2-2). L’equip de David Vilajona, que al descans guanyava per 0 a 2, ha vist com els aragonesos han igualat el partit en el segon temps.

Una primera part escapulada molt il·lusionant

El partit ha començat amb un cert domini de l’Europa a l’estadi Pinilla de Terol. David Jiménez ha estat el primer a provar-ho amb un xut de falta que ha sortit per sobre el travesser, al minut 2. El Terol ha reaccionat i, un minut més tard, Borja ha xutat al pal esquerre de la porteria de Sergio.

L’ocasió dels aragonesos ha esperonat els de David Vilajoana. Al minut 20 ha arribat el primer gol escapulat a la Segona RFEF. Sergi Pastells ha aprofitat una pilota rebutjada per la defensa del Terol per fer el 0 a 1. L’Europa tenia el partit allà on volia. I, després d’un ensurt amb una rematada de Guille al travesser, ha arribat el segon. David Jiménez ha culminat una bona combinació entre Jordi Cano, Ricki Vidal i Sergi Pastells per fer el 0 a 2.

El Terol iguala el partit a la segona part

Després del descans, el Terol ha buscat amb una mica més d’insistència el seu primer gol. Al minut 53, Sergio ha refusat amb el peu un xut potent i la posterior rematada d’Alfredo ha sortit per sobre el travesser. Han estat uns primers minuts de la segona part de domini local, però sense conseqüències en el resultat. Finalment, però, les ocasions del Terol han acabat convertint-se en gol. Al minut 67, una falta lateral de Jaime l’ha rematada de cap Borja Romero i ha fet l’1 a 2.

El gol ha donat ànims al conjunt de Víctor Bravo i al minut 83 Borja ha fet el seu segon gol i ha posat l’empat a 2 en el marcador.

En temps afegit, Àlex Cano ha tingut una bona ocasió per aconseguir el triomf, però la rematada no ha estat del tot encertada.