El Barça ha aconsegueit la seva quarta Lliga Catalana consecutiva després de guanyar el Lleida Llista per 8 a 2. Els d’Edu Castro s’han mostrat molt superiors als lleidatans, sobretot a la segona meitat.

Partit ajustat a la primera part

A la primera part, el marcador l’ha estrenat Andreu, el capità del Lleida, però el joc del Barça no ha flaquejat en cap moment i els jugadors han mantingut la pressió en el mig camp contrari per intentar empatar el marcador. Panadero ha estat qui ha fet el gol de l’empat per als blaugranes després d’una definició de cullera dins l’àrea. Helder Nunes ha pujat el segon gol al marcador que donava avantatge momentàniament els d’Edu Castro. El Lleida ha sabut aprofitar les represes i pocs minuts abans d’acabar la primera meitat, Andreu ha tornat a trobar porteria per empatar el matx.

La Lliga Catalana es decideix a la represa

El Barça ha tornat a la pista amb l’energia renovada i als pocs minuts de tornar al partit, Matías Pascual, el millor jugador del matx, ha donat l’impuls al marcador del Barça, després d’una fantàstica jugada personal. Els blaugrana han ofert un festival ofensiu que els ha permès sentenciar l’enfrontament. Joao Rodrigues ha marcat el quart gol amb una ràpida definició dins de l’àrea. Nunes ha fet el cinquè amb un xut exterior després d’haver fallat en una directa. La victòria blaugrana ha estat aclaparadora amb els gols consecutius de Matías Pascual, de falta directa, Panadero i Pau Bargalló, que ha tancat la golejada.