La Catedral va posar a prova l’hegemonia del Barça. Un escenari on es respira handbol i on Anaitasuna dipositava esperances per donar la sorpresa davant del seu públic. El duel va començar equilibrat. La pretemporada pesa i els dos equips buscaven trobar sensacions amb un títol en joc. La primera escletxa es va obrir al quart d’hora de partit amb un 9 a 12 favorable al Barça. Però la fe local es va personificar en Oswaldo Guimaraes. El brasiler va ser escollit MVP de la final amb jugades com aquesta. Al descans el marcador indicava un 15 a 18 incert. Els blaugrana van saber gestionar l’avantatge. Canonades com les de Dika Mem van mantenir el resultat favorable. Els atacs van continuar imposant-se a les defenses i això ens va permetre veure el 30 a 38 final. L’Anaitasuna va plantar cara, però el Barça va demostrar que difícilment tindrà rival en les competicions estatals. Victor Tomás va aixecar la 19 Supercopa de la secció, que dimecres debutarà en Lliga al Palau contra el Granollers.