selecció espanyola femenina polèmica canvis ridícul
Foto: @SEFutbolFem

La selecció espanyola de futbol va perdre per 2 a 3 contra Itàlia. Més enllà de la derrota, que no afecta la classificació per a la fase final de la Nations League i a la lluita per ser als Jocs Olímpics de París, cal destacar com es va produir, amb tres gols de les italianes en 19 minuts. El moment de ridícul va arribar tot just començar la segona meitat i va acabar en les conferències de premsa de la seleccionadora, Montse Tomé, i d’una de les dues jugadores que van parlar, Athenea del Castillo.

Inici de la segona part amb nou jugadores i mitja

La selecció espanyola va començar la segona meitat amb 10 jugadores al camp, però Lucía, un dels canvis, ho va fer posant-se la samarreta en l’últim instant i amb les botes descordades. 38 segons més tard Itàlia va empatar. Segons Montse Tomé, Aitana va avisar amb poc temps que no podia continuar jugant. La seva substituta, Esther, no havia tingut temps d’escalfar, segons Tomé, i per això no va sortir d’inici.

La versió contrària de les jugadores

Després del partit les versions entre la seleccionadora i les jugadores no concordaven. Athenea va dir que els canvis els havia dit només començar la xerrada i, per tant, no es podia tornar a repetir aquesta situació. La jugadora del Reial Madrid va demanar disculpes pel que havia passat i pel mal partit que havia fet la selecció espanyola.